LAKOSSÁGI BARNAKŐSZÉN SZÜKSÉGLET FELMÉRÉSE

Tájékoztatom a település lakosságát, hogy a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkársága 2022. szeptember 19.  napján küldött levelében az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igények felmérésével kapcsolatban. A lakossági igényfelmérés célja, hogy a rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhessen a döntéshozók elé. A Kormány célja, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Erre tekintettel felhívjuk a településünkön élők figyelmét, hogy amennyiben barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az önkormányzatnál barnakőszén igényfelmérőlap kitöltésével.

A barnakőszén igényfelmérést települési szinten összesítve küldjük meg a Belügyminisztérium számára.

Az igényfelmérőlap kitöltése jelenleg nem keletkeztet jogosultságot fűtőanyag ellátásra, kizárólag a kormányzati döntés megalapozását szolgálja.

Az igények bejelentése: Az igényeket háztartásonként, a barnakőszén mennyiség (mázsa) megjelölésével barnakőszén igényfelmérőlap kitöltésével jelezhetik.

Az igénylőlap átvehető a Polgármesteri Hivatalban, vagy letölthető a következő linkre kattintva: http://csokmo.hu/?page_id=79

A benyújtás módja: személyesen a Csökmői Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodájában, vagy a kihelyezett gyűjtőládába dobva, vagy e-mailben a csokmo.penzugy@gmail.com címre megküldve.

Benyújtási határidő: 2022. szeptember 29. (csütörtök) 12 óra

Az igényfelméréssel kapcsolatos együttműködésükre számítunk.

Csökmő, 2022. szeptember 20.

Tisztelettel:

Nagy Tibor s.k.

polgármester

Megszakítás