TOP-3.2.1-15-HB1-2016-00022 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Csökmő településen (Tornaterem, fogorvosi rendelő)

A projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-HB1-2016-00022

A kedvezményezett neve: Csökmő Nagyközség Önkormányzata

A projekt címe: Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Csökmő településen

A szerződött támogatás összege: 116,58 millió Ft

A támogatás mértéke: 100 % vissza nem térítendő támogatás

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt keretében önkormányzati ingatlan energetikai korszerűsítése valósult meg. A projekt megvalósítása, vagyis a három fejlesztéssel érintett önkormányzati tulajdonban lévő épület – az általános iskola épülete, az általános iskolai tornaterem épülete és a fogorvosi rendelő épülete – korszerűsítése azt a célt szolgálta, hogy a több évtizeddel ezelőtt épült ingatlanok energetikailag korszerűvé váljanak, ezáltal pedig azok működési, működtetési költségei csökkenjenek. A projekt keretében az általános iskola épületé, az általános iskolai tornaterem épületének és a fogorvosi rendelő épületének fűtéskorszerűsítése és hőszigetelése, valamint a fogorvosi rendelő épülete nyíllászáróinak cserék valósultak meg.

 A projekt eredményeként jelentősen csökkent az általános iskola, az általános iskolai tornaterem és a fogorvosi rendelő energiafelhasználása és üzemeltetési költsége.

Skip to content