Felhívás menetrendi egyeztetésben való közreműködésre

Tisztelt Lakosság!

A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízásából közreműködik az országos, regionális és elővárosi közforgalmú vasúti- és autóbusz-közlekedés szervezésében, koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát.

Minden települési önkormányzat, kormányhivatal, járási hivatal, tankerületi központ, illetve szakképzési centrum számára biztosítják az egyeztetési folyamatban való aktív részvétel lehetőségét. Az egyeztetési folyamat végén mind a felvetéseket, mind az erre megfogalmazott szakmai válaszokat tartalmazó összefoglalók megküldésre kerülnek az egyeztetésekben résztvevő felek számára.

Az egyeztetési folyamat résztvevője a lakosság képviseletében az önkormányzat, lakossági észrevételeket közvetlenül a KTI nem fogad be, csak az önkormányzaton keresztül.

Fentiek alapján kérem, hogy a menetrendi módosítási javaslataikat legkésőbb 2024. április 23-án (kedden) 16 óráig a csokmo.titkarsag@gmail.com e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

A beérkezett javaslatokat az önkormányzat továbbítja a KTI felé.

Segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

Nagy Tibor sk.

polgármester

Megszakítás